Specials

Laten zich niet in een hokje duwen

 

Lees meer over onze speciale projecten

Specials

Laten zich niet in een hokje duwen

KPN telecom

Gevelontwerp

Voor het prestigieuze “Mall of the Netherlands” in Leidschendam hebben we een bijzondere gevel ontworpen. Het uitgangspunt van het ontwerp was de wens van de ontwikkelaars om een bijzondere uitstraling van de gevels in het winkelcentrum te realiseren.

Geinspireerd door de elementen die in het interieur van de winkels van KPN zorgen voor de high tech omgeving waar de winkels om bekend staan hebben we deze in het oog springende gevel ontworpen.
Alle blokken zijn voorzien van dynamische RGB led verlichting.

Ook een bijzondere oplossing? Bel ons >

AK bouwmarkt

Gevelrestyling

De plaatselijke AK bouwmarkt zag er gedateerd uit en miste uitstraling, Voor een laag budget hebben we het pand veel meer duidelijkheid, sfeer en een meer uniforme uitstraling gegeven.

Ook toe aan een restyling? Bel ons > .

Opvallende trailers

Ontwerp met inhoud

Voor Bangma verpakkingen maakten we deze ontwerpen voor hun trailers. met zo’n 160.000 views per maand is het opvallend beletteren van je bedrijfswagen of trailer wat marketing betreft een goede investering

foto: Gearlimits.nl

Bever zwerfsport

Houten

De vestiging van Bever zwerfsport in Houten is het paradepaardje van de outdoor groep. Een van de opvallendste objecten in de winkel is de door ons ontworpen schoenentestbaan van 35 meter.

Ook een opvallend item in jouw winkel? >

Dille & Kamille

Winkelontwerp

Voor Dille & Kamille hebben we meegedacht over het uiterlijk van een aantal van hun winkels. Onder andere voor de winkel in Utrecht en Eindhoven hebben we wat uitdagingen inzichtelijk helpen maken.

KPN winkel

Interieurconcept

Voor een nieuwe stijl KPN winkels is ons gevraagd een concept te bedenken dat aansluit bij de visie van KPN voor de toekomst. Een combinatie tussen high tech, vriendelijke ronde vormen en een open vloerplan.

Scherp ontwerp

Fabion zwaarden

Bij Fabion.nl vindt je van elke fantasy serie de bijbehorende zwaarden. Van Harry Potter, Lord of the Rings, World of Warcraft en Game of Thrones tot Marvel en DC, vele wapens uit deze series vindt je hier. Wij mochten een scherp logo voor ze ontwerpen en een fraaie bus.